کابینت چیست؟

کابینت قفسه یا کمدی است که گاهی در حمام و اغلب در آشپزخانه برای نگهداری مواد غذایی، لوازم پخت‌وپز و ظروف استفاده می‌شود. کابینت‌ها در آشپزخانه‌های امروزی، اغلب بیشتر فضای بین یخچال، اجاق گاز و سینک ظرفشویی را اشغال می‌کنند؛ ولی در حمام‌ها، کابینت معمولاً به‌صورت تکی و فقط در بالای روشویی و یا توالت و به منظور نگهداری هوله، دارو و یا وسایل بهداشتی استفاده می‌شود.

 

Day cabinet کابینت دی

 

انواع کابینت:

کابینت‌ها بسته به نوع مواد خام تولید به کابینت‌های تولید شده از فلز، چوب، ام‌دی‌اف، های گلاس، پی‌وی‌سی، و یا ترکیبی تقسیم می‌شوند.[۲] کابینت‌ها را همچنین بر اساس اندازه می‌توان بصورت‌های آماده (معمولی)، نیمه سفارشی و یا سفارشی تهیه نمود.[۳] از نظر نوع استفاده نیز کابینت ها به دو گروه کابینت آشپزخانه و کابینت روشویی (مخصوص سرویس بهداشتی) تقسیم می گردند. مواد اولیه تولید کابینت های سرویس بهداشتی عموما از پی وی سی می باشد. زیرا این ماده در مقابل رطوبت مقاومت کافی دارد.

07_AH_Cabinets 695-ab-ED

 

مزایا و شرایط نگهداری کابینت ام دی اف (MDF):

کابینت های آشپزخانه MDF به آسانی تمیز می شوند و به همین دلیل برای استفاده در آشپزخانه بسیار ایده آل و مناسب می باشند. هنگام خرید کابینت های جدید یا روکاری کابینت های قبلی، انتخاب های زیادی پیش رویتان قرار دارد. کابینت ام دی اف (MDF) اغلب گزینه مقرون به صرفه ای می باشد که هم در آشپزخانه و هم در سرویس بهداشتی و حمام کاربرد دارد. ام دی اف (MDF) از تخته های فیبر با دانسیته متوسط و پوششی از لایه نازکی از وینیل(Thermofoil) ،تشکیل شده است اما می تواند طوری طراحی شود که بافت چوب را تداعی کند.

قیمت ساخت و نصب کابینت

نمونه کارهای MDF انجام شده